Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
The Gathering toegevoegd aan line up Midsummer Prog 2018
maandag 08 januari 12:00

Na de succesvolle uitverkochte eerste editie van Midsummer Prog in 2017 komt er nu een tweede editie en wel op 23 juni 2018. De line up is wederom indrukwekkend met bands als Riverside, Amplifier, Lazuli en The Gathering. De intieme setting van het oude openluchttheater te valkenburg (de capaciteit is slechts 850 zitplaatsen) maakt Midsummer Prog een unieke beleving voor iedere prog liefhebber, met een programmering die uitdaagt en de grenzen van het genre op zoekt in plaats van de platgetreden paden.

Na een winterslaap van bijna 4 jaar is gaat The Gathering eindelijk weer ontwaken, en wel op Midsummer Prog Festival 2018. Met Hugo Prinsen Geerligs als oudgediende op basgitaar zal The Gathering zijn eerste optreden doen sinds lange tijd. Uiteraard zijn zangeres Silje Wergeland, toetsenist Frank Boeijen en de broers René (gitaar) en Hans Rutten (drums) ook van de partij. De band zal een speciale setlist samenstellen naar aanleiding van deze 'awakening' en misschien wordt er ook nog nieuw werk gespeeld.

Er zijn nog een handvol tickets verkrijgbaar via http://midsummerprog.com .

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Openluchttheater Valkenburg

Midsummer Prog Festival

The Gathering

Het weer in Limburg
maandag 16 juli 08:32 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 20.3 °C O 2 Min: 14 Max: 29
Evenementen