Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Hawbir Moustafa keert op amateurbasis terug bij MVV Maastricht
maandag 08 januari 17:00

MVV Maastricht kan per direct weer gebruik maken van de diensten van verdediger Hawbir Moustafa (24). De back verliet Maastricht afgelopen zomer en speelde tijdens de eerste helft van het seizoen 2017-2018 voor de Belgische club KFC Oosterzonen. Bij die amateurclub heeft hij zijn contract laten ontbinden.

Hawbir Moustafa komt uit de eigen opleiding van MVV Maastricht. Hij sloot in 2011 aan bij de selectie. Tot aan de zomer van 2017 speelde hij 108 wedstrijden voor de Sterrendragers. In Maastricht gaat Hawbir Moustafa aan de slag op amateurbasis.

Trainer Ron Elsen over het aantrekken van Hawbir Moustafa: “Hawbir kennen we natuurlijk heel erg goed. Ik heb al verschillende jaren met hem mogen werken. Hij is een jongen van de stad. Een modelprof. Hawbir weet wat er van hem verwacht wordt. Hij is een back die zowel op links als rechts in de verdediging geposteerd kan worden. Op de backpositie kan hij met zijn snelheid en gedrevenheid een meerwaarde zijn voor de ploeg. Nu Hawbir terug is, kunnen we elkaar verder helpen. Dat wil hij zelf graag, én dat doen we als MVV ook graag voor Hawbir terug. Al met al een prima aanvulling voor de selectie.”

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Jupiler-league

Stadion De Geusselt

Het weer in Limburg
maandag 16 juli 08:32 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 20.3 °C O 2 Min: 14 Max: 29
Evenementen