Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Yildiz Grill is beste bezorgrestaurant in Maastricht
woensdag 10 januari 08:30
Thuisbezorgd.nl (https://www.thuisbezorgd.nl/) maakte dinsdag 8 januari 2018 de winnaars bekend van de BEST RESTAURANTS AWARDS 2017 in Limburg. Yildiz Grill is verkozen tot het beste bezorgrestaurant van 2017 in Maastrich. Uit stemgedrag blijkt dat Limburgers een voorkeur hebben voor snacks, Italiaans en shoarma.

Door de rest van Nederland zijn er ook stemmen uitgebracht, met Fresh2Go Sushi uit Amsterdam als nationale winnaar. Het is de vierde keer dat de eten-bestelsite deze verkiezing organiseert.

De grootste verkiezing op het gebied van online eten bestellen

Meer dan ooit bestellen mensen online eten. Met de Best Restaurants Awards 2017 beloont het bedrijf de beste bezorgrestaurants. De winnaars worden verkozen middels beoordelingen van klanten op de website en stemmen die tijdens de Best Restaurants Awards nominatieronde zijn uitgebracht.

Nationale, stads- en categoriewinnaars

Tijdens de drukke decembermaand konden klanten op hun favoriete restaurant stemmen. Dit heeft naast een nationale winnaar ook geleid tot verschillende stads- en categoriewinnaars. Limburg telt maar liefst zeven winnaars in de regio;

• Il Buon Gusto in Geleen

• Kippies in Heerlen

• Grillroom Pyramide in Kerkrade

• Yildiz Grill in Maastricht

• Cafetaria-Broodjeszaak Heide in Roermond

• Cooking4U in Sittard

• Ormix in Venlo

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Yildiz Grill

Het weer in Limburg
dinsdag 17 juli 17:22 Zwaar bewolkt Maastricht 26.5 °C WNW 4 Min: 17 Max: 26
Evenementen