Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Rolam I Stadsprins van Groot Maastricht 2018
zondag 14 januari 15:30

Onder een stralend zonnetje werd op een overvolle markt vanmiddag Prins Rolam I uitgeroepen tot Stadsprins van Maastricht 2018.

Na eerst nog afscheid genomen te hebben van knuffelprins Jerome I die Maastricht afgelopen jaar voor ging tijdens de vastelaovend was het grote moment dan eindelijk aangebroken en onder luid gejuich kwam Rolam Nievergeld onder het masker vandaan om te gaan regeren als Rolam I, Stadsprins van groot Maastricht 2018.

Stadsprins Rolam I woont samen met zijn vrouw Suzanne en hun 3 kinderen aan de Jekerweg en was eerder al eens Prins van de Kaanjeleers uit Limmel.

In het dagelijks leven is Prins Rolam I manager Fire Safety & Security bij energieleverancier Engie. Tevens is hij en dat sloot mooi aan bij het thema van deze dag, ‘gildemeister’ van het Reuzengilde Gigantius.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stadsprins

Prins Rolam I

Het weer in Limburg
maandag 16 juli 08:42 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 20.3 °C O 2 Min: 14 Max: 29
Evenementen