Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Blue Light Night in Maastricht
dinsdag 16 januari 07:30

Voor veel mensen was het gisteren Blue Monday, maar in Maastricht was het Blue Light Night. Op initiatief van de Meldkamer Limburg bezocht een groep hulpverleners, politie Maastricht, ambulance en brandweer, de kinderafdeling van het Maastricht Universitair Medisch Centrum om de kleine patiëntjes een hart onder de riem te steken.

Terwijl hulpverleners op de kinderafdeling stickers, knuffels en ballonnen uitdeelden werden er buiten diverse voertuigen opgesteld. Middels de blauwe zwaailichten werden de kinderen gegroet. Door de brandweer werd met hulp van enkele patiëntjes de ramen gewassen. De kinderen zwaaiden enthousiast terug vanuit hun kamers en genoten zichtbaar.

Vrijwel alle hulpverleners namen in hun vrije tijd deel aan de Blue Light Night. De Meldkamer Limburg bedankt alle hulpverleners voor hun medewerking.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Blue Monday

Het weer in Limburg
maandag 16 juli 08:45 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 20.3 °C O 2 Min: 14 Max: 29
Evenementen