Home > Gratis workshop Slagerij van Kampen in Theater aan het Vrijthof

Gratis workshop Slagerij van Kampen in Theater aan het Vrijthof

jan 19, 2018 | Maregio

Voorafgaand aan hun voorstelling in Theater aan het Vrijthof op maandag 29 januari geeft Slagerij van Kampen in de foyer een gratis workshop.

 

Dit is dé kans om eens een keer met iemand van Slagerij van Kampen te spelen: Op maandag 29 januari tussen 19.00 uur en 19.25 uur in de foyer van Theater aan het Vrijthof. Je hoeft géén (slagwerk)instrumenten mee te nemen! Voorwaarde om mee te mogen doen: Je dient wel een toegangsbewijs voor de voorstelling te hebben (ook als je alleen wil kijken naar de workshop). 

Korte introductie: 

Johan Boere van Slagerij van Kampen geeft een instrumentloze trommelworkshop waarbij de deelnemers zelf eens de mooie combinatie van geluid en beweging kunnen ervaren. 

Johan Boere is al vele jaren bandleider van  Slagerij van Kampen en wil zijn passie voor het trommelen graag delen met anderen.  Daarbij komt dat het spelen in een slagwerkgroep een unieke ervaring is: “Uiteindelijk zal een groep spelers naar elkaar moeten luisteren, op elkaar moeten reageren en vertrouwen om tot een goede gezamenlijke uitvoering te komen.” Als dat lukt dan ontstaat er een heerlijke synergie! 

Slagerij van Kampen – De origineelste band van Nederland: 

Slagerij van Kampen is de “godfather“ onder de slagwerkgroepen. Als echte pioniers begonnen de leden van deze groep (twee vrouwen, twee mannen, sinds 1998 uitgebreid met een extra man) in 1982 met het produceren van popmuziek, louter en alleen op slagwerk gespeeld en ontwikkelde een unieke, geheel eigen stijl. 

Slagerij van Kampen is in tweeëndertig jaar uitgegroeid tot een internationaal succes: overal uitverkochte concerten, een Edison, 1 DVD, 9 cd’s, waaronder één gouden CD zijn enkele hoogtepunten uit het rijtje van vele wapenfeiten die de afgelopen jaren voorbijkwamen. Ook in 2016 is Slagerij van Kampen wederom uitgeroepen tot “Beste Slagwerkgroep van de Benelux”. 

In de huidige show LIP/STICK is de band uitgebreid met een spetterende blazerssectie. De overweldigende oerdrift van de drums, de swingende blazers, de hartverwarmende energie van de bandleden en de indrukwekkende set-ups staan garant voor een fantastische live-ervaring! 

Tickets voor de show LIP/STICK zijn  verkrijgbaar via: http://www.theateraanhetvrijthof.nl/mijntheater/ticket/?event=7002