Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Hotel Maastricht viert feest
woensdag 07 februari 10:00

'Hotel Mestreech', dat tegenwoordig bekend staat als Crowne Plaza Maastricht, viert dit jaar het 40 jarig bestaan. Vanwege deze bijzondere mijlpaal heeft het hotel een jubileumfeest georganiseerd voor een aantal genodigden.

Op 22 januari 2018 zijn de zalen van het hotel omgetoverd tot een waar museum. Nog nooit is het verleden van het hotel zo dicht bij heden geweest als nu. Oude kunstvoorwerpen, schilderijen, blauwdrukken, logo's en krantenartikelen zijn tentoongesteld aan het publiek. De aanwezigen werden getrakteerd op een tour door de historie van het hotel en werd er met een hapje en een drankje geproost op het jubileum.

Tijdens het jubileum werd er teruggeblikt op de afgelopen jaren maar vooral vooruitgekeken naar de toekomst, samen werd er geproost op de volgende 40 jaar! Dit spektafel werd afgesloten met vuurwerk én taart.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Crowne Plaza Maastricht

Het weer in Limburg
maandag 16 juli 08:37 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 20.3 °C O 2 Min: 14 Max: 29
Evenementen