Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Corendon stationeert in zomer 2018 tweede vliegtuig op Maastricht
woensdag 07 februari 13:30

Corendon Dutch Airlines stationeert in de zomer van 2018 een tweede vliegtuig op luchthaven Maastricht Aachen Airport en voegt drie nieuwe bestemmingen toe aan het vakantieaanbod met vertrek vanuit Maastricht.

Met de toevoeging van Bulgarije, Macedonië en de Turkse badplaats Bodrum vliegt Corendon deze zomer vanuit Maastricht naar zeventien bestemmingen in Zuid-Europa. Maastricht Aachen Airport biedt de ruimte en mogelijkheid om extra vluchten in te zetten, zodat Corendon aan de groeiende vraag naar vakantiereizen kan voldoen. In totaal voert Corendon in de zomer 29 vluchten per week uit vanaf Maastricht Aachen Airport.

Steven van der Heijden, CEO Corendon: “Om de uitbreiding op Maastricht Aachen Airport te kunnen realiseren, stationeren wij in het hoogseizoen - juli en augustus 2018 - een tweede vliegtuig in Limburg. Schiphol heeft zijn maximale capaciteit bereikt en een groot aantal vluchtseries van een groot aantal luchtvaartmaatschappijen op een wachtlijst geplaatst. Wij hebben vooralsnog onvoldoende zekerheid dat we deze vluchten op de wachtlijst ook daadwerkelijk kunnen uitvoeren. Maar bovenal blijkt Maastricht Aachen Airport met sterk stijgende boekingsaantallen een populaire luchthaven te zijn. Ruim een derde van de vakanties met vertrek vanuit Maastricht is al verkocht. De luchthaven biedt de vakantieganger veel voordelen zoals gratis parkeren, voordelige tarieven, pas anderhalf uur van tevoren inchecken en nauwelijks wachtrijen.”

Corendon biedt de volgende vakantiebestemmingen vanuit Maastricht aan: Algarve, Antalya, Bodrum, Bulgarije, Costa de La Luz, Corfu, Egypte, Ibiza, Kos, Kreta, Macedonië, Mallorca, Rhodos, Sardinië, Sicilië (twee luchthavens), Tunesië en Zakynthos. In het zomerseizoen kan de vakantieganger per week uit 29 vluchten kiezen om naar deze bestemmingen te vliegen.

Vakanties met vertrek vanaf Maastricht Aachen Airport zijn boekbaar op:  www.corendon.nl/maastricht

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Vliegreizen

Corendon

Het weer in Limburg
dinsdag 14 augustus 20:08 Zwaar bewolkt Maastricht 20.3 °C WNW 2 Min: 17 Max: 22
Evenementen