Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Familieoptocht Maastricht weer als vanouds
maandag 12 februari 18:30

Jarenlang was het een twistpunt, de familie ( voorheen kinder ) optocht op carnavalsmaandag in Maastricht. Enkele jaren geleden zelfs afgeschaft om plaats te maken voor de roed – geel en greune löper, maar in 2018 blijkt dat de familieoptocht weer helemaal in de lift zit een duidelijk dus deel moet blijven uitmaken van de Maastrichter Vastelaovend.

Ondanks de vele optochten in diverse wijken van de stad en in veel andere omliggende  plaatsen was er veel animo bij zowel deelnemers als publiek en dat tot grote vreugde van de Tempeleers en hun stadsprins Rolam I.

Een stoet van een kleine 2 uur trok door de straten van Maastricht waarbij jong en oud genoten van een onvervalste Maastrichtse carnavalssfeer. Hieronder een impressie van deze familieoptocht.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Tempeleers

Vrijthof Maastricht

Familie optocht

Het weer in Limburg
dinsdag 14 augustus 20:05 Zwaar bewolkt Maastricht 20.3 °C WNW 2 Min: 17 Max: 22
Evenementen