Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Dronken bestuurder op de vlucht na dubbele aanrijding
dinsdag 13 februari 00:00

De politie heeft de bestuurder uiteindelijk weten aan te houden, toen hij voor de tweede maal probeerde te ontkomen.

De eerste aanrijding vond rond 21:00 uur plaats op de A2 bij Echt. De man veroorzaakte daar een ongeluk waarbij vier voertuigen betrokken waren. Een getuige van die aanrijding ging vervolgens in de achtervolging en schakelde de politie in om de man alsnog te kunnen aanhouden.

De vluchter reed daarna Echt in en verloor daar opnieuw de controle over zijn auto; hij crashte in de voortuin van een woning aan de Maasbrachterweg. De man probeerde zijn achtervolgers toen opnieuw af te schudden, maar de politie kon voorkomen dat hij opnieuw wegreed.

Er raakte niemand gewond bij de ongevallen. De politie heeft het voertuig in beslag genomen. De man krijgt een proces-verbaal voor het verlaten van de plaats van de aanrijding, het veroorzaken van een tweede aanrijding en het rijden onder invloed.

Het weer in Limburg
maandag 16 juli 08:45 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 20.3 °C O 2 Min: 14 Max: 29
Evenementen