Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
'Verdachte geweldsexplosie probeerde zelfmoord te plegen'
dinsdag 13 februari 00:00

Dat vertelt een buurtbewoonster die de man in haar voortuin vond . De man was na de ruzie in de Gemertstraat op de vlucht geslagen en kwam toen bij deze mensen gewond in de tuin terecht.

Nadat de vrouw hem zag, wilde ze een ambulance inschakelen. Eenmaal binnen zag ze dat de man zich probeerde op te hangen aan haar voordeur. Hij pakte een ketting die aan het afdakje bij de voordeur hing en sloeg die om zijn hoofd. "Ik zag die man met de ketting om zijn hals voorover vallen en gilde: 'laat los, laat los!' Hij hield met zijn hand de ketting vast. Het gewicht van zijn eigen lichaam was te groot. Daardoor viel hij op de grond", vertelt Anneke van Loenen in de krant.

1Limburg

In het huis waar de ruzie was, was ook een kind en vlak na de ruzie kwam een tweede kind thuis. Zij bleven ongedeerd. De slachtoffers zijn buiten levensgevaar.

Het weer in Limburg
maandag 16 juli 08:46 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 20.3 °C O 2 Min: 14 Max: 29
Evenementen