Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maastrichtse waterscouting in nood, wie kan hen helpen?
woensdag 14 februari 10:00

Waterscouting “Jan van Gent”, de meest zuidelijke waterscoutinggroep van Nederland, staat het water aan de lippen en is dringend op zoek naar een werk- en opslagruimte. Dit omdat van de huidige werkplaats, waar het onderhoud wordt gepleegd, de huur opgezegd is geworden.

Voor hun werkzaamheden, waarbij de kinderen buiten het vaarseizoen ondersteund worden, zoekt men een werkplaats van minimaal 120m2 met een hoogte van 3.5 tot 4 meter. Liefst een plek waar men met een trailer kan binnenrijden en waar kinderen mogen komen (vanaf 6-7 jaar), binnen of net buiten de grenzen van de gemeente Maastricht. De opslag is vooral voor kampmateriaal (tenten, stoelen, tafels, borden, pannen) en de 10.000 badeendjes, die ze bewaren/onderhouden voor de jaarlijkse Duckrace in de Jeker.  

Op hun facebook pagina www.facebook.com/wsjvg/  en op de website www.waterscoutingjanvangent.nl   kun je goed zien wat ze allemaal doen.

Weten jullie iets, laat dat dan aub weten via een persoonlijk bericht op info@waterscoutingjanvangent.nl  of met het contactformulier op hun website.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
maandag 16 juli 08:38 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 20.3 °C O 2 Min: 14 Max: 29
Evenementen