Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Casting Miss Teen & Beauty of Limburg 2018
woensdag 14 februari 12:00

In het prachtige Fletcher Hotel Kasteel Erenstein te Kerkrade vindt zaterdag 17 februari de casting plaats voor Miss Teen & Miss Beauty of Limburg 2018. Uit de ruim 180 aanmeldingen zijn er 90 dames uitgenodigd om zichzelf voor te stellen aan de professionele jury.  

Teen & Beauty categorie

De deelneemsters worden opgedeeld in twee categorieën, de Teens (15-18 jaar) en de Beauty’s (19-26 jaar). Tijdens de casting worden per categorie 15 finalisten gekozen en samen gaan zij een traject aan van 3 maanden waarin ze worden voorbereid op de Limburgse finale eind april. 

Voorbereiding

Gedurende de verkiezingsperiode krijgen de finalisten diverse trainingen, choreografie, workshops en catwalk lessen. Ook mogen zij een fantastisch weekend weg gesponsord door Roompot Resort Arcen, waar ze volledig worden voorbereid op wat ze kunnen verwachten tijdens de Limburgse finale! 

Goede samenwerking

Ook dit jaar heeft Miss Beauty of Limburg een goede samenwerking met diverse ondernemers en bedrijven uit heel Limburg. Nieuw is dit jaar de samenwerking met schoonheidssalon Angels of Beauty, die zojuist een prachtige nieuwe salon hebben geopend in het centrum van Weert. Ook het weekend op Resort Arcen geeft de finalisten de gelegenheid om elkaar goed te leren kennen. G-Safe & Fit uit Geleen en sportvoedingscoach André Mostard houden de finalisten scherp op gezondheid, welzijn en zelfverzekerdheid.   

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie of wil je jezelf aanmelden? Kijk dan op de landelijke website van Miss Beauty of the Netherlands.

Op de foto v.l.n.r: Indy Thomas, Miss Teen of Limburg 2017, Carley Donders, Miss Intercontinental Limburg 2017 en Fenne Lomme, Miss Beauty of Limburg 2017.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Miss Teen 2018

Miss Beauty of Limburg

Het weer in Limburg
maandag 16 juli 08:38 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 20.3 °C O 2 Min: 14 Max: 29
Evenementen