Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
René Persoon stopt als ‘sirremoniemeister’
donderdag 08 maart 07:30

Otoriteitentoeker René Persoon stopt na twee jaar als sirremoniemeister en lid van Stadsvastelaovendsvereiniging De Tempeleers. Persoon nam het stokje over van Norbert Frijns die de functie vier jaar bekleedde. Aanleiding is de veranderde werksituatie van de ondernemer. René Persoon: “Ik ben de Tempeleers dankbaar voor het vertrouwen dat ze in mij hebben uitgesproken. Maar door mijn drukke werkzaamheden ontbreekt mij de tijd om mijn Tempeleers-lidmaatschap naar behoren in te vullen. Je moet iets goed doen of je moet het niet doen”. 

 De Tempeleers zijn Persoon dankbaar voor zijn bijdrage aan de vereniging. “Niet alleen voor de bijdrages van René bij de ‘Euverdrach vaan de Mach’, maar zeker ook vanwege zijn inbreng om nieuwe financiële markten aan te boren. René is onder meer mede verantwoordelijk voor de oprichting van de ‘Sósjeteit veur Medaaljes & Sjariteit  en de organisatie van het evenement ‘Soirée de la Charité. Deze initiatieven leveren de stadscarnavalsvereniging een goede, structurele bijdrage op om activiteiten te organiseren”, aldus president Tempeleer Henk de Jong. Hoe Persoon betrokken blijft bij deze initiatieven is nog niet bekend. 

De Tempeleers gaan de komende weken gebruiken om een nieuwe profielschets te maken voor de opvolging van René Persoon als sirremoniemeister. Daarnaast wacht de vereniging sowieso een spannende tijd, omdat op korte termijn de nieuwe president moet worden gepresenteerd. Ook een aantal overige functies binnen de vereniging zijn, vanwege de termijnbepalingen in de statuten, vacant.

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Tempeleers

Het weer in Limburg
vrijdag 17 augustus 23:29 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 16.7 °C NNW 2 Min: 16 Max: 22
Evenementen