Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Workshop: Eco baby's en kids op 17 maart bij CNME
vrijdag 09 maart 08:30

Wist je dat Nederlandse baby’s en kinderen elk jaar voor 144 miljoen kilo aan luierafval produceren? Dat is wel 4 procent van het totale huishoudelijke restafval! Met de workshop Eco Baby’s en Kids van VELT Zuid Limburg en CNME op zaterdag 17 maart in de CNME Natuurtuinen Jekerdal leer je welke ecologische alternatieven er bestaan.

Luiers, billendoekjes, voedingspakjes en zakjes, speelgoed, kleding; het zijn slechts een paar voorbeelden van de spullen die je als ouder aanschaft voor een kind. Het zijn allemaal spullen die maar kort worden gebruikt, want die kleintjes groeien als kool en poepen en plassen maar door. Kan dat niet makkelijker en duurzamer? Natuurlijk! Ook met kleine kinderen in huis hoeft je niet elke week extra zakken afval op de stoep te zetten. In deze workshop van VELT en CNME leer je hoe het opvoeden van kleine kinderen ecologischer kan.

Datum:        Zaterdag 17 maart

Tijd:            13:00 – 15:00

Locatie:       CNME Natuurtuinen Jekerdal, drabbelstraat 7 in Maastricht

Aanmelden: Meld je aan via info@cnme.nl o.v.v. eco baby’s en kinderen.

Kosten:       € 7,50 per persoon. Dat betaal je contant voor aanvang van de workshop aan de workshopleider.

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Natuurtuinen Jekerdal

Het weer in Limburg
vrijdag 17 augustus 23:29 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 16.7 °C NNW 2 Min: 16 Max: 22
Evenementen