Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Landelijke Opschoondag op zaterdag 24 maart
donderdag 15 maart 10:30

Ook dit jaar is er de Landelijke Opschoondag, op zaterdag 24 maart. Natuurlijk dé gelegenheid voor alle kinderen van De BeestenBende om hun opruimervaring te laten zien, aan iedereen in hun gemeente.

In het hele land krijgen de BeestenBenders daarom vanaf vandaag de oproep om óók mee te doen aan de Opschoondag. En om het extra spannend voor hen te maken, organiseert De BeestenBende een speciale fotowedstrijd onder de duizenden leden, met de uitdaging om nu eens samen met HUN held op de foto te gaan.

Het BeestenBende project

De BeestenBende is een gratis ‘club’, voor kinderen van 6 tot 12 jaar uit gemeenten in heel Nederland. Als BeestenBende-lid help je mee om je buurt schoon te houden voor mens én dier. In ieder geval één keer per maand ruimen de kinderen in teams hun eigen wijk op. Elk team heeft minstens één volwassen begeleider. Als blijk van waardering maken de bendeleden in de loop van het schooljaar allerlei spannende (dieren) avonturen mee, binnen en buiten de gemeente. De BeestenBende is een (wetenschappelijk bewezen) concept waarbij kinderen actief invloed hebben op de leefbaarheid van hun buurt. Het initiatief is enige jaren geleden door ‘SBS Het Beste Idee van Nederland’ gekozen bij de beste zwerfafvaloplossingen van Nederland.

24 Maart fotowedstrijd

Wat moet je doen:

1) Ga met je team op pad tijdens de Landelijke Opschoondag (op 24 maart 2018) en help mee om je buurt weer lekker schoon te maken!

2) Maak een foto van je Bende samen met een held uit je buurt. Ga tijdens deze dag met je team op de foto en nodig jouw held uit. Leg kort uit waarom dit JOUW held is. De leukste en origineelste foto’s verdienen een mooie prijs!

3) Stuur de foto naar ons op. Via de mail (info@mijnbeestenbende.nl) of de BeestenBende-WhatsApp (06-41857034). Vertel er even bij dat het voor de fotowedstrijd is, uit welke gemeente je komt en wie er op de foto staan. Let op: alleen de BeestenBenders die op de foto staan maken kans op een prijs. Stuur je foto op voor 28 maart om mee te doen met de fotowedstrijd.

Kijk voor meer informatie op www.mijnbeestenbende.nl .

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Landelijke Opschoondag

Het weer in Limburg
vrijdag 15 januari 22:36 Zwaar bewolkt Maastricht 0.1 °C NW 1 Min: -3 Max: 2
Evenementen