Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Drukte van belang bij heropening Aldi in Sint Maartenspoort
vrijdag 16 maart 18:30

Vanochtend stonden de eerste klanten al vroeg verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Franciscus Romanusweg in Maastricht. Filiaalleider Paul van Voorst opende samen met een vaste klant officieel de winkel door het blauwe lint door te knippen. De vele mensen stroomden vervolgens nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar tevreden met de nieuwe formule van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van bijvoorbeeld een jacuzzi, een e-book reader tot bonnen ter waarde van 250 euro. Deze hoofdprijs werd binnen enkele uren uitgereikt aan een blije Wendy Prins.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel was bij velen dan ook onderwerp van gesprek. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.

“Wat een mooie openingsdag! We hebben er met z’n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen periode. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor.”, aldus de trotse filiaalleider Paul van Voorst.

De Foodtruck die voor de deur stond werd door de klanten drukbezocht. Daar konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden.

Nadruk op verse producten

In dit verbouwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

Fairtrade en biologisch

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit gestaag.

A-merken

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop bij Aldi.

Duurzaam

Voor Aldi zijn vers en duurzaamheid een belangrijke pijler. Steeds meer verse, biologische en Fairtrade-producten vinden hun weg naar de Aldi filialen. Daarnaast streeft Aldi naar het zo duurzaam mogelijk inrichten van de filialen. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Het complete filiaal wordt van nieuwe LED-verlichting voorzien. Ook karton en folie wordt 100% gerecycled.

De winkel aan de Franciscus Romanusweg in Maastricht beschikt over 70 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:00 uur tot 20:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 18:00 uur.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
dinsdag 25 september 21:17 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 8.2 °C NO 2 Min: 4 Max: 16
Evenementen