Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Radio-icoon Jos Willems steunt MVV Maastricht in strijd om plek in de Play-Offs
dinsdag 20 maart 10:00

MVV Maastricht speelt op vrijdag 23 maart tegen FC Eindhoven (20.00 uur) een belangrijk duel in de strijd om de plaatsen voor de Play-Offs.  

MVV Maastricht tegen FC Eindhoven wordt ook wel het Belgenduel genoemd vanwege de vele Belgen in beide selecties. MVV Maastricht kan op de steun van radio-icoon Jos Willems rekenen, die de Belgenactie ondersteunt. 

Jos Willems was gelijk enthousiast over de actie: “Jongens, dat ik dit nog mag meemaken op mijn leeftijd. Ik kon het bijna niet geloven. Volgende maand word ik 70. Dit is al een mooi cadeautje”. Iedereen houdt van Jos Willems, een sympathieke volksmens die als radiocommentator uitgroeide tot een icoon (o.a. Sporza en VRT). Jos is een voetbaldier in hart en nieren. 

De wedstrijd MVV Maastricht tegen FC Eindhoven wordt een wedstrijd met veel Belgische voetballers op het wedstrijdblad. Goed voor 90 minuten topvoetbal en speciaal voor onze Belgische vrienden kunnen zij de wedstrijd bijwonen voor € 9,-. Kaarten kunnen de Belgen reserveren via www.mvv.nl/belgenactie. Samen met Jos Willems wil MVV we zoveel mogelijk Belgen in het stadion hebben die hun landgenoten op het veld komen aanmoedigen. MVV hoopt dat de Belgen hen richting een ticket voor de Play-Offs schreeuwen.

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Jupiler-league

Stadion De Geusselt

Jos Willems

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 02:37 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.9 °C Z 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen