Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Jan Smit in het najaar te zien in Theater aan het Vrijthof
zaterdag 07 april 09:00

Voor het eerst in 4 jaar zal Jan Smit weer in de Nederlandse theaters te zien zijn. De theatertour 'Met Andere Woorden' gaat van start op 26 september. Op maandag 19 november 2018 is Jan Smit te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop voor Maastricht is inmiddels gestart.

De afgelopen jaren stonden voor Jan Smit in het teken van zijn 20-jarig artiestenjubileum. Dit werd uitgebreid gevierd, zowel in Nederland met de Elfstedentour, als in België met een uitverkocht Antwerps Sportpaleis. Bovendien bracht zijn Duitse avontuur met KluBBB3 hem in concertzalen door heel Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Denemarken. Nu komt hij terug naar ons land: voor het eerst in 4 jaar zal Jan Smit weer in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Voor info en tickets zie: http://www.theateraanhetvrijthof.nl/voorstellingen/2018/11/jan-smit-met-andere-woorden/

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Jan Smit

Het weer in Limburg
maandag 16 juli 04:47 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 16.0 °C O 1 Min: 14 Max: 29
Evenementen