Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Run Against Waste: Plogging!
dinsdag 10 april 13:00

Het is dé nieuwste trend, ploggen! Wie aan zijn conditie wil werken én iets goeds wil doen voor het milieu moet zeker meedoen met deze ‘run’ op dinsdag 17 april tijdens de Sustainability Week in het centrum van Maastricht.

De term combineert de woorden ‘joggen’ en het Zweedse ‘plocka’, oftewel ‘verzamelen’ tot iets heel nieuws. Ploggen, het verzamelen van zwerfvuil tijdens het joggen, is in Zweden al een regelrechte hit. Het zijn de Maastrichtse studenten zelf die voorstelden om het ploggen in onze stad te introduceren, en daarom organiseert #PickitUp de eerste ‘Run Against Waste’, een ‘actie’viteit waarmee tevens een leuke prijs te winnen valt voor de deelnemer(s) die al joggend of rennend in 1 uur het meeste zwerfafval verzamelt!


Belangrijke informatie

De deelnemers mogen overal in de stad zwerfafval oprapen zolang ze op tijd terug zijn. Alle deelnemers moeten zich per e-mail aanmelden. De Run Against Waste begint om 16:30 eindigt om 17:30, maar de deelnemers dienen zich vooraf aan de run nog eens aan te melden bij De Brandweerkazerne. De deelnemers krijgen materiaal om zwerfafval mee op te rapen. Nadat alle zwerfafval verzameld is zal het gewogen en gedeeld worden door het aantal deelnemers. De winnaar(s) zullen we via facebook bekend maken en krijgt ook een leuk cadeau opgestuurd.

 

 

Datum:

17, april

Tijd:

16.15 – 17.30

Locatie start- en eindpunt:

Brandweerkazerne , Capucijnenstraat te Maastricht.

Aanmelden:

info@pickitup-maastricht.nl o.v.v. je naam, emailadres en het aantal deelnemers.

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Run Against Waste

Ploggen

Het weer in Limburg
maandag 19 november 03:33 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht -0.7 °C NO 3 Min: 2 Max: 7
Evenementen