Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Zuid Limburg in de prijzen bij trekking Staatsloterij
woensdag 11 april 10:00

Bij de Staatsloterijtrekking van dinsdag 10 april is een prijs van 200.000 euro gevallen op het Staatslot van een abonneespeler uit Cadier en Keer en een prijs van 100.000 euro op het lot van een abonneespeler uit Bunde. De gelukkige winnaars krijgen dit bedrag belastingvrij op hun bankrekening gestort.

De hoofdprijs van 1 miljoen euro netto viel bij de trekking op een Staatslot dat was verkocht als 1/5 loten, waardoor vijf winnaars ieder 200.000 euro ontvangen. De prijs van een ton zit bij iedere trekking in het prijzenpakket.

De Jackpot viel dinsdag niet, waardoor deze doorschuift naar de volgende reguliere trekking van de Staatsloterij op 10 mei en groeit tot een bedrag van 14,2 miljoen netto.

De eerstvolgende trekking van de Staatsloterij is de Koningsdagtrekking op 27 april. Er is dan geen Jackpot, maar een hoofdprijs van 20 jaar lang 250.000 euro belastingvrij.

Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en zal daarom nooit de namen van prijswinnaars bekendmaken.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
maandag 15 oktober 16:33 Zwaar bewolkt Maastricht 24.0 °C ZZW 3 Min: 14 Max: 21
Evenementen