Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
1Lunch: Egchelnaar maakt laatste reis 'onvergetelijk'
maandag 16 april 00:00

De landelijke eenheid is maandag vroeg in de ochtend meerdere drugspanden in Limburg binnengevallen. Zo gingen agenten panden in Venlo, Sint-Odiliënberg, Velden, Weert en Echt in. De invallen zijn onderdeel van een grote politieactie in Zuid-Nederland.

Nog even een dagje doorbijten en dan gaat de zon zich eindelijk laten gelden. Vandaag hangt er veel bewolking boven de provincie, is er kans op een enkele bui en breekt de zon in de namiddag met moeite door de wolken heen. Maar vanaf morgen is er zomers weer op komst.

Paul Janssen uit Boekend was zondagavond de Guus Geluk van het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Zijn gouden koffer bevatte slechts een euro, maar hij verkocht deze aan de bank voor een bedrag van maar liefst 253.000 euro.

Een uitvaart moet speciaal zijn en daarom heeft Marc Litjes uit Egchel een bijzondere manier gevonden om de laatste reis voor nabestaanden 'onvergetelijk' te maken. "Een uitvaart per motorfiets is een gat in de markt".

De politie is op zoek naar mensen die meer weten over een woninginval in Heerlen. De bewoners van een woning aan de Vrieheidepark werden rond 00:15 uur opgeschrikt door een ongenode gast.

Het weer in Limburg
dinsdag 25 september 21:39 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 9.2 °C ONO 2 Min: 4 Max: 16
Evenementen