Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Opknapbeurt sportpark Heugem officieel van start
dinsdag 17 april 07:30

Samen met Voorzitter Jef van Thiel (RKHSV) en voorzitster Martha Gilbert (DBSV Red Socks) gaf wethouder Bert Jongen maandag 16 april het officiële startsein voor de opknapbeurt van sportpark Heugem.

Het drietal moest zelfs twee keer aan de bak want nadat de schoppen in het veld waren gestoken als officiële handeling voor het opknappen van de velden moest er ook nog gewerkt worden bij de kantine waar wederom de schoppen ter hand genomen moesten worden.

Het complex aan de Gronsvelderweg wordt voor 2.742.000 euro opgeknapt en uitgebreid. De bespelers, voetbalclubs RKHSV en DBSV, krijgen de beschikking over twee kunstgrasvelden, één natuurgrasveld en één natuurgras oefenveld. Ook wordt de kantine aangepakt.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

DBSV Red Socks

Wethouder Bert Jongen

Het weer in Limburg
dinsdag 25 september 21:17 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 8.2 °C NO 2 Min: 4 Max: 16
Evenementen