Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Lets talk youth - Minisymposium rond expo Under My Skin
donderdag 10 mei 10:00

Under my Skin’ is een tentoonstelling in het Centre Céramique van jongeren en hun dromen, geportretteerd door Guy van Grinsven. Veerkrachtige sterke jongeren,  die geen doorsnee leven achter de rug hebben en moeilijke periodes gekend hebben.

Rond deze tentoonstelling wordt op dinsdag 15 mei van 19.00 - 21.00u in het Centre Céramique Maastricht een minisymposium georganiseerd. Op deze avond gaan deze en andere jongeren, ouders, aanbieders van jeugdhulp, gemeenten en andere belangstellenden met elkaar in gesprek over jeugdzorg. Het gesprek wordt gevoerd op basis van fragmenten uit de documentaire  Alicia van Maasja Ooms, over een jong meisje dat uit haar gezin geplaatst is.

De jongeren vertellen over hun ervaringen, hun visie op jeugdhulp en over wat zij als jongeren nodig hebben. Gespreksleider is Jan Menting van Zorglandschap Jeugd. De uitkomsten van dit symposium worden meegenomen in het nieuwe regionale beleidsplan Jeugd 2018-2022.

Deelname aan dit symposium is gratis, wel graag reserveren via klantenservice@maastricht.nl  of 043- 350 5600.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Under my Skin

Het weer in Limburg
dinsdag 14 augustus 20:07 Zwaar bewolkt Maastricht 20.3 °C WNW 2 Min: 17 Max: 22
Evenementen