Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Dealer gooit tijdens vlucht verdovende middelen weg
woensdag 16 mei 12:00

Agenten zagen dinsdagmiddag in de wijk Malberg dat een man, tijdens het rijden op zijn snorfiets, aan het bellen was. Bij een controle kon de man geen identiteitsbewijs overhandigen. Tijdens de daaropvolgende fouillering voelde één van de agenten dat de man verdovende middelen in zijn onderbroek had verstopt. Hierop zette de man het op het lopen.

Ver kwam de man echter niet. Na een korte sprint werd de man aangehouden. In een ultieme poging om de agenten te slim af te zijn gooide de man de verdovende middelen weg.

Na een zoekactie, waarbij de agenten werden geholpen door enkele buurtbewoners, werden de verdovende middelen in een achtertuin aangetroffen. In totaal was de man in het bezit van 32 gram heroïne en nog een kleine hoeveelheid cocaïne. De verdovende middelen waren verpakt voor de verkoop hiervan.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

drugshandel

Aanhouding

Het weer in Limburg
dinsdag 14 augustus 20:07 Zwaar bewolkt Maastricht 20.3 °C WNW 2 Min: 17 Max: 22
Evenementen