Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Kan Dumoulin de Giro nog spannender maken?
donderdag 24 mei 00:00

Yates is de hele Ronde van Italië al de beste klimmer, maar Dumoulin heeft de strijd nog niet opgegeven. De titelverdediger blijft hopen op een mindere dag van de Brit, al moet hij ook erkennen dat niets erop wijst dat de drager van de roze leiderstrui nog gaat instorten.

De achttiende etappe gaat lang over een vlak parcours. Op de slotklim van bijna veertien kilometer naar de top van de Prato Nevoso kunnen de beste klimmers elkaar opnieuw testen. De weg gaat geleidelijk omhoog en de steilste strook met een stijgingspercentage van ruim tien procent ligt zo'n negen kilometer voor de finish.

De renners gaan rond 12:10 uur van start in Abbiategrasso. De winnaar wordt rond 17:15 uur aan de finish in Prato Nevoso verwacht.

Het weer in Limburg
vrijdag 16 november 08:45 Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking Maastricht -0.9 °C NO 1 Min: 2 Max: 9
Evenementen