Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
D66: Trots op coalitieakkoord
donderdag 07 juni 09:00

De fractie van D66 Maastricht is trots op het nieuwe coalitieakkoord met het CDA, SPM, GroenLinks, VVD en de SP. Het nieuwe (concept) akkoord werd maandag  in het Stadhuis gepresenteerd door de onderhandelaars. Dit concept-akkoord wordt vandaag aan de D66 leden in Maastricht voorgelegd.

Onderhandelaar en fractievoorzitter Franca Eurlings: “We hebben een aantal weken stevig en zorgvuldig onderhandeld. We zijn erg blij met het eindresultaat dat kansen voor iedereen biedt. We kiezen voor Maastricht als internationale studentenstad waar iedereen zich thuis voelt. We bouwen aan een samenleving met goed werk, goede zorg en aan het allerbeste onderwijs voor de toekomst van iedereen.” Ook is er op initiatief van D66 een uitnodiging gestuurd naar alle partijen in de gemeenteraad om samen afspraken te maken over hoe er gecommuniceerd wordt met elkaar, met de stad en haar inwoners en de Euregiopartners, gericht op samenwerking.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

D66

Het weer in Limburg
zaterdag 24 oktober 10:54 Zwaar bewolkt Maastricht 13.0 °C ZZW 4 Min: 10 Max: 15
Evenementen