Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Vragen naar parkeerplekken sporthal de Geusselt
donderdag 07 juni 14:00

D66 werd door sporters gewezen op een ervaren gebrek aan duidelijkheid van de parkeerplaats bij de nieuwe sporthal Geusselt.

Aangegeven wordt dat voor uitspelende ploegen het onduidelijk is waar geparkeerd kan worden. De parkeerplaats binnen de hekken is niet duidelijk aangeduid en tijdens de avonden is de parkeerplek moeilijk zichtbaar. Daarom hebben we dinsdag in de gemeenteraadsvergadering gevraagd of er een plan is om de parkeerplaats binnen de hekken (vanuit de weg) aan te duiden en (vooral tijdens de avonden) beter zichtbaar te maken.

Het College heeft toegezegd te gaan werken aan een duidelijke bewegwijzering en aanduiding van de parkeerplekken. De ruimte binnen de hekken blijkt geen openbare parkeerplek te zijn, maar een ruimte die nodig is in geval van calamiteiten.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
dinsdag 19 oktober 14:47 Zwaar bewolkt en regen Maastricht 16.5 °C ZZW 3 Min: 11 Max: 18
Evenementen