Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Sacramentsprocessie Heugem-Randwyck
vrijdag 08 juni 15:00

De traditionele sacramentsprocessie van de parochie van Heilige Michaël trekt zondag 10 juni weer door de straten van Heugem-Randwyck. De processie wordt opgeluisterd door Harmonie Sint Michaël, het Sint Michaëlskoor en het Gezinskoor. De processie vertrekt na de mis van 9.30 uur.

De route gaat vanaf de Kerk via de Pastoorstraat, Kerkstraat, Molenstraat, Heugemerstraat, (rustaltaar), Oude Maasstraat, Gronsvelderweg, La Valence, Gronsvelderweg, Termileslaan, Lochterstraat, Heugemerstraat, terug naar de kerk. In de kerk wordt een slotplechtigheid gehouden, waarbij alle koren het ‘Aan U, o Koning der Eeuwen’ zingen onder begeleiding van het orkest.

Aan bewoners langs de route wordt gevraagd om tijdens de processie de weg autovrij te houden. Versieringen aanbrengen en vlaggen ophangen wordt ten zeerste gewaardeerd, aldus de parochie.

Tijdens de processie zijn de bushaltes buiten gebruik

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Harmonie St Michael

Het weer in Limburg
woensdag 23 januari 05:46 Zwaar bewolkt Maastricht -3.6 °C O 2 Min: -2 Max: 2
Evenementen