Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Zorgvilla Dalia, nieuw in Limburg
maandag 18 juni 11:30

Zorgvilla Dalia is gevestigd in een monumentaal klooster in Venlo, dat vroeger werd bewoond door de Zusters Ursulinen. In deze groene en levendige wijk vinden bewoners een fijn thuis in de nabijheid van het groen én diverse voorzieningen van het historische centrum. Het ruimtelijke, maar tevens sfeervolle klooster beschikt over 24 appartementen.

Echt thuis door persoonlijke zorg en aandacht. Ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen, vinden hier een stijlvolle, vertrouwde woonomgeving in een kleinschalige setting. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht door een vast team van betrokken professionals. Zij stellen de wensen en behoeften van onze bewoners centraal en doen er alles aan om te zorgen dat zij zich thuis voelen.

Locatiemanager Nicole Deenen: ‘In Zorgvilla Dalia hebben ouderen met dementie recht op een menswaardig leven en persoonlijke aandacht. Huiselijkheid in een kleinschalige woonomgeving en 24-uurs begeleiding staan daarbij centraal. Mensen richten hun appartement in met eigen meubels, zodat het voelt als thuis. Herkenbare spullen zijn namelijk erg belangrijk voor iemand met dementie’.

Stepping Stones Home & Care. Villa Dalia is onderdeel van Stepping Stones Home & Care. Wij bieden ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen een stijlvolle en huiselijke woonomgeving. Wij zijn gespecialiseerd in 24-uurs kwalitatief hoogstaande zorg voor ouderen met dementie. Onze zorgvilla in Venlo is de eerste locatie van Stepping Stones Home & Care in de provincie Limburg.

Benieuwd naar zorgvilla Dalia? Kom gerust een kijkje nemen! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of rondleiding met onze relatiemanager Nathalie van der Burg via 088 – 113 20 00 of n.vanderburg@steppingstones.nl .

Meer informatie Villa Dalia vindt u op onze website

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
maandag 18 maart 17:12 Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking Maastricht 8.2 °C NW 3 Min: 3 Max: 8
Evenementen