Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Informatiebijeenkomst Omgevingsvisie Maastricht 2040
dinsdag 12 juni 08:00

Denk je mee over de toekomst van de stad? Vanaf 2021 geldt een nieuwe wet: de Omgevingswet. Je ziet dan in één oogopslag welke regels gelden in jouw omgeving. Met de Omgevingswet heb je meer te zeggen over jouw directe omgeving en kun je makkelijker aan de slag met om ruimtelijke projecten. Maar voordat het zover is, moeten we samen nadenken over de toekomst van de stad.

Wat gaan we extra doen om de stad nog mooier, gezonder en aantrekkelijker te maken? Hoe gaan we de bestaande leefomgeving en specifieke kwaliteiten daarvan beschermen, behouden en beheren? De antwoorden op die vragen leggen we vast in de Omgevingsvisie. Doel is om de Omgevingsvisie in het tweede kwartaal van 2019 te laten vaststellen door de gemeenteraad.

Informatiebijeenkomst in Centre Céramique op woensdag 27 juni

Inloop vanaf 17.30 uur, programma van 18.00 tot uiterlijk 21.00 uur. We beginnen met een korte inleiding. Daarna zijn er aparte thematafels. Zodat je kunt kiezen over welke thema’s je informatie wilt krijgen én waarover je inhoudelijk wilt meedenken.

De centrale thema’s zijn:

- Stad van beleving en ontmoeting

- Gezonde stad

- Regionale netwerkstad

Meedoen? Meld je aan via omgevingswet@maastricht.nl  tot uiterlijk 17 juni 2018.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Omgevingsvisie Maastricht 2040

Het weer in Limburg
zaterdag 25 januari 16:07 Afwisselend bewolkt met lokaal mist(banken) Maastricht 2.6 °C WNW 1 Min: 2 Max: 5
Evenementen