Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
FASHIONCLASH Festival komend weekend in Maastricht
dinsdag 12 juni 10:00

Fashion My Religion! is het thema van de 10e jubileumeditie van het internationale, interdisciplinaire FASHIONCLASH Festival 2018 dat zal plaatsvinden op 15-16-17 juni 2018 op diverse locaties in Maastricht.

Middels modeshows van meer dan 150 veelbelovende lokale, nationale en internationale ontwerpers - waaronder de MAFAD-afstudeerklas en het CLASH Project - maar ook via een ‘pelgrimstocht’ oftewel The Route, speelt het festival gedurfd in op één van de meest actuele thema’s van het moment: religie. En dan met name de relatie van geloof tot geslacht, haardracht of bijvoorbeeld kledij.

FASHIONCLASH daagt deelnemers en bezoekers uit om middels mode de bestaande religieuze tradities en taboes te onderzoeken, te belichten of te doorbreken. Een heus appel tot activisme, dat hopelijk een nieuwe generatie modemakers en modeliefhebbers inspireert om hun rol zo betekenis vol mogelijk te vervullen.

Voor meer informatie zie: http://fashionclash.nl/

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

FASHIONCLASH

Het weer in Limburg
woensdag 23 januari 07:08 Zwaar bewolkt Maastricht -3.4 °C OZO 3 Min: -2 Max: 2
Evenementen