Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Matchwinner Martens: 'Zat veel venijn in dat schot'
woensdag 13 juni 00:00

De voetbalsters hadden daarvoor in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen ruim negentig minuten tevergeefs geprobeerd een treffer te maken tegen de ploeg uit Slowakije. "Ze waren heel taai", gaf Martens na afloop toe bij Veronica.

"We hebben zo veel kansen gehad, de wedstrijd tegen Ierland bleef in mijn hoofd hangen", refereerde de aanvalster uit Nieuw-Bergen aan het gelijke spel eerder thuis tegen Ierland.

"Net als toen wilde de bal er niet in. Maar er zat heel veel venijn in mijn laatste schot", aldus de sterspeelster van FC Barcelona.

Coach Sarina Wiegman noemt de goal van Martens 'pure klasse'. "Het is natuurlijk geen toeval dat zij scoort. Zij is van pure klasse." Hakballetje hier, balletje door de benen van de tegenstandster daar. Haar mooiste uithaal bewaarde ze voor de blessuretijd. "Wat een goal", juichte Wiegman. "En wat een jaar voor haar."

Het weer in Limburg
vrijdag 16 november 08:46 Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking Maastricht -0.9 °C NO 1 Min: 2 Max: 9
Evenementen