Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Benefietconcert door Trio Tiempo in Cellebroederskapel
woensdag 13 juni 10:00

Violiste Mimi Jung (winnares van de Music Awards Maastricht), cellist Diego Hernandez en pianist Somar Sharbat vormen sinds oktober 2016 het Trio Tiempo. Ze spelen kamermuziek van hoog niveau en zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het Orlando-festival, maar dat betekent een financiële uitdaging.

Stichting Cellebroederskapel is sinds dit jaar een van de locaties voor de regioconcerten van het Orlandofestival en heeft als een van haar doelstellingen het bieden van een podium aan jonge musici. Men wil dan ook graag medewerking verlenen en dit Maastrichtse ensemble helpen bij hun crowdfundingsactie, waarvan de opbrengsten zijn voor de deelnamekosten aan de masterclasses.

Ze spelen voor u welluidende pianotrio's van D. Shostakovich. Helpt u ook!

Programma

- D. Shostakovich, Piano Trio no.1 op. 8 in c mineur

- D. Shostakovich, Piano Trio no. 1 op. 67 in e mineur

I. Andante

II. Allegro con brio

III. Largo

IV. Allegretto

 

Trio Tiempo

Trio Tiempo bestaat uit Mimi Jung, viool, Diego Hernandez, cello en Somar Sharbat, piano. Najaar 2016 ontmoetten ze elkaar aan het Conservatorium Maastricht en ontdekten dat hun internationale achtergronden, culturen en ervaringen leidden tot een onmiddellijk muzikaal verband. Naarmate dit ontluikende ensemble samen meer ervaring opdoet, verkennen ze ook het enorme muzikale spectrum van pianotrio-muziek, van barok tot nieuw werk. Ze hebben al deelgenomen aan de International Chamber Music Competition, die plaatsvond in Illzach, Frankrijk. Trio Tiempo kijkt er naar uit om deel te nemen aan het 2018 Orlando-festival onder leiding van hun primaire coach en artistiek leider, Henk Guittart. 

Vrijdag 15 juni - Trio Tiempo

Locatie Cellebroederskapel

Benefietconcert - 19.30 uur - Vrije gave

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Trio Tiempo

Het weer in Limburg
woensdag 23 januari 05:47 Zwaar bewolkt Maastricht -3.6 °C O 2 Min: -2 Max: 2
Evenementen