Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Bel-etage Dinghuis open voor publiek
woensdag 13 juni 14:00

Maastricht Marketing opent – gelimiteerd – het Dinghuis en nodigt bezoekers én bewoners uit om een kijkje te nemen op de exclusieve bel-etage van het oorspronkelijke middeleeuwse gerechtsgebouw aan de Kleine Staat  (de ruimte bovenaan de trappen).

Van 15 t/m 17 juni aanstaande vindt er een spraakmakende mini-expositie van Fashionclash plaats en vanaf 25 juni worden er elke maandagmorgen om 9:30 uur yogalessen gegeven in het kader van de strategische campagne Maastricht Midweekend.

Fashionclash

De 10e editie van FASHIONCLASH heeft als thema ‘Fashion My Religion!’. Van 15 t/m 17 juni staat Maastricht in het teken van het internationale en interdisciplinaire FASHIONCLASH Festival. Meer dan 150 veelbelovende ontwerpers en podiumkunstenaars uit verschillende landen nemen deel. Als onderdeel van het programma inspireert de spraakmakende expositie op de bel-etage bezoeker en bewoner om het festival te bezoeken, het nieuwste fashion talent te ontdekken en te genieten van modestad Maastricht.

Yoga in het Dinghuis

Tot rust komen in hartje Maastricht. Dat is wat een Maastricht Midweekend met bezoekers doet. Vanaf 25 juni opent het Maastricht Visitor Center elke maandagmorgen de deuren van het monumentale pand voor yin yoga-sessies op de bel-etage. Een ongewone locatie voor een zingevende yogales. De sessies starten om 09.30 uur en zijn niet alleen toegankelijk voor Midweekend-bezoekers, maar – bij voldoende capaciteit – ook voor bewoners en studenten.

Yoga in het Dinghuis

Datum: elke maandag om 09.30 uur (vanaf 25 juni)

Duur: 75 minuten

Kosten: gratis met een Midweekend pas. Overige deelnemers betalen €10,- per les.

Aanmelden kan via: constance@macmaastricht.nl

Benodigdheden: gemakkelijke kleding, voor yogamatjes wordt gezorgd.

De Yin yogales wordt verzorgd door mac SportsClub. Yin yoga zorgt ervoor dat je ook op de diepere niveaus flexibiliteit ontwikkelt, waardoor de ‘flow van chi’ wordt bevorderd. Door het stimuleren van de meridianen en de chakragebieden worden eventuele energetische blokkades opgeheven. Het bevat veel elementen van mindfulness en heeft een meditatief en rustgevend effect.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Yoga

Maastricht Marketing

Dinghuis

Het weer in Limburg
woensdag 23 januari 06:28 Zwaar bewolkt Maastricht -3.0 °C O 3 Min: -2 Max: 2
Evenementen