Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Kinderboerderij Limmel moet open blijven
vrijdag 15 juni 15:30

Met verbazing reageert PvdA Maastricht op het bericht dat vandaag verscheen waarin werd aangegeven dat de kinderboerderij in Limmel moet sluiten. Dat kan volgens hen niet de bedoeling zijn. De gemeente Maastricht moet dan ook alles in het werk stellen om dit te voorkomen.

We willen leefbare & actieve buurten, dat gaat niet als we allerlei laagdrempelige voorzieningen wegbezuinigen. De PvdA had het college aanstaande dinsdag graag vragen willen stellen over deze berichten; deze mogelijkheid is er aanstaande dinsdag – bij uitzondering – echter niet. Daarom dient PvdA Maastricht over dit onderwerp dan ook een motie in.

Maren Slangen: “wat hebben we aan mooie vergezichten over Maastricht als we iets laagdrempeligs als een kinderboerderij niet kunnen behouden. Als dit de nieuwe koers van dit college is, dan houden we ons hart vast. Het is toch niet te geloven dat er geen mogelijkheid zou zijn de kinderboerderij open te houden. Ik roep de gemeente dan ook op haar creativiteit te tonen.”

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Kinderboerderij

Het weer in Limburg
vrijdag 16 november 08:47 Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking Maastricht -0.9 °C NO 1 Min: 2 Max: 9
Evenementen