Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
1Lunch: Vragen rond verkeerssituatie Pinkpopdrama
woensdag 20 juni 00:00

Limburg loopt niet helemaal in de pas, als het gaat om de terugloop in het aantal schoenenwinkels. Limburg heeft relatief gezien nog de meeste winkels (21 per 100.000 inwoners) waar schoeisel wordt verkocht. .

Het gaat goed met DSM. Het speciaalchemiebedrijf wil de omzet gaan opvoeren naar 5 procent. Het chemieconcern is van plan om daarvoor bedrijven in de voedingssector over te nemen. Zo gaat DSM ook investeren in innovaties en reiken de plannen nog verder. .

​Mocht de Mensheggerweg om 4:00 uur al open zijn vlak voor het ? Dat gaan justitie en politie nu onder andere onderzoeken. Ook wordt gekeken of de veiligheidsvoorschriften werden nageleefd. .

De komst van een 'Polenhotel' in Tienray is voorlopig van de baan. Na protest van omwonenden zette de Raad van State vandaag de rem op het onderkomen voor seizoensarbeiders.

In de keuken van het voormalig sterrenrestaurant van Toine Hermens in Maastricht staat binnenkort een bekende van de topkok. Het is namelijk oud-leerling Joël Reintjens die zijn intrek neemt in het pand aan de Sint Bernardusstraat. Hij zal de keuken van binnen kennen, waar hij als zeventienjarige zijn culinaire carrière begon als koksleerling in de zaak van Toine Hermens.

Meer informatie over .

Het weer in Limburg
vrijdag 16 november 08:45 Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking Maastricht -0.9 °C NO 1 Min: 2 Max: 9
Evenementen