Home > Reginald Thal nieuwe commercieel directeur MVV Maastricht

Reginald Thal nieuwe commercieel directeur MVV Maastricht

jun 20, 2018 | Maregio

Reginald Thal treedt per 1 juli 2018 bij MVV Maastricht aan als Commercieel Directeur a.i.

Reginald Thal is een oude bekende bij MVV Maastricht. Hij speelde van 1984 tot 1995 als centrale verdediger in totaal 325 competitiewedstrijden in het eerste elftal van MVV. Daarin wist hij 23 maal het vijandelijke doel te vinden. Thal, die na zijn voetbalcarrière diverse directieposities bekleedde o.a. bij B.V. DE SPHINX MAASTRICHT, SANITEC en Grohe AG, werkt sinds begin 2017 als consultant voor diverse bedrijven. Daarmee matcht de ontwikkeling in zijn eigen loopbaan én die bij MVV Maastricht perfect.

MVV trekt Thal nu dan ook aan met de insteek om de commerciële afdeling te leiden. Met de commerciële ervaring die Thal inmiddels heeft opgebouwd, is hij de juiste man op de juiste plaats om de nieuwe commerciële visie van MVV Maastricht gestalte te geven.

Speerpunt daarbij is het intensiever betrekken van de huidige én de nieuwe partners en sponsoren bij de club. De banden en betrekkingen met alle stakeholders worden strakker aangehaald waarbij de aandacht wordt gelegd op het creëren van win-win situaties voor zowel partner als club. Met al deze facetten heeft Thal inmiddels in het bedrijfsleven de nodige succeservaringen opgedaan. Die wetenschap neemt hij mee naar het voetbalbedrijf MVV Maastricht. Commercieel zwaargewicht Thal is na Tom Daemen de tweede oud-voetballer die de commerciële tak van MVV komt versterken.

Algemeen directeur Paul Penders: “Het aantrekken van Reginald, en eerder ook al van Tom, past geheel in de lijn van de club om meer oud-voetballers bij de club te betrekken. Mensen die weten wat er te koop is in de voetballerij maar die ook weten wat partners tegenwoordig bindt aan een voetbalclub. De stad en de Gemeente Maastricht, MVV Maastricht én het bedrijfsleven vormen op deze wijze samen een steeds sterker wordend geheel, waarbij op korte termijn een winnende setting gecreëerd gaat worden. Reginald is één van de kartrekkers in dit plaatje.”

Reginald Thal over zijn aanstelling als Commercieel Directeur a.i.: “Als centrale verdediger én rasechte Maastrichtenaar vond ik het geweldig om met de ster op de borst voor mijn club te mogen voetballen. Ik gaf altijd de volle 100%, vaak zelfs nog nét iets meer. Dat gevoel is altijd gebleven. Toen dit verhaal op mijn pad kwam, hoefde ik dan ook niet lang na te denken: ik wil alles geven voor de club. Dat ga ik nu doen, samen met mijn collega’s en daar kijk ik ontzettend naar uit!”