Home > Lars Flinkerbusch verlaat Maastricht Marketing

Lars Flinkerbusch verlaat Maastricht Marketing

jun 29, 2018 | Maregio

Lars Flinkerbusch verlaat Maastricht Marketing, waar hij ruim 3,5 jaar als directeur verantwoordelijk was voor de strategische positionering van het merk ‘Maastricht’. Per 1 september start Flinkerbusch als directeur – bestuurder van de Economic Board Duin- en Bollenstreek.

Onder leiding van Flinkerbusch transformeerde VVV Maastricht naar een slagvaardige en toekomstgerichte citymarketing-organisatie. Met partners binnen en buiten de stad, heeft Maastricht zich nationaal en internationaal onderscheidend gepositioneerd als zakelijke en recreatieve bestemming. Met succesvolle activiteiten, zoals het Maastricht Visitor Center en Maastricht Underground,  en een breed gedragen marketingstrategie en impactvolle campagnes, heeft Maastricht haar positie – met name in de leisure markt – behouden en weten te versterken.

“Lars heeft met visie en daadkracht vorm gegeven aan zijn opdracht om ‘het merk Maastricht’ verder te versterken. Hij sloot de stad in zijn hart, en wist vanuit die passie mensen te binden rondom een gezamenlijke koers. Die koers staat, en zal voor Maastricht Marketing de leidraad blijven.”, aldus Mirjam Depondt, voorzitter Raad van Toezicht  Maastricht Marketing. 

Lars Flinkerbusch kijkt met trots en weemoed terug op zijn periode bij Maastricht Marketing. “Ik ben mij in de afgelopen drie en een half jaar Maastrichtenaar gaan voelen en zal de Mestreechter Geis enorm missen. Met name de samenwerking met vele partners en stakeholders heeft mij de afgelopen jaren geïnspireerd. Die inspiratie zal ik meenemen naar mijn nieuwe uitdaging in het westen van het land.”