Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Twee weekendafsluitingen Viaductweg in juli
vrijdag 06 juli 08:30

In de weekenden van 6 tot 9 juli en van 13 tot 16 juli 2018 is de Viaductweg tussen de Meerssenerweg en Willem Alexanderweg telkens in één rijrichting afgesloten, inclusief de viaducten Noorderpoort.

In het eerste weekend is er geen autoverkeer richting Noorderbrug/centrum mogelijk, dus stad in. In het tweede weekend is er geen uitgaand verkeer richting A2/A79 (Geusselt) mogelijk. Reken op hinder door drukte op de omleidingsroutes en evenementen in de stad. Het kruispunt Meerssenerweg-Viaductweg blijft wel bereikbaar.

De Viaductweg is een belangrijke en drukke verbinding tussen de A2 en het centrum Maastricht. Verkeershinder tijdens de weekendafsluitingen is dan ook onvermijdelijk. Automobilisten moeten rekening houden met vertraging (circa 10 minuten) door extra drukte op de omleidingsroutes en de concerten van Andre Rieu in de stad. 

Vermijd hinder, reis slim!

Laat waar mogelijk de auto staan, en reis met het OV of pak de fiets. Maastricht Bereikbaar komt met kortingskaartjes op de Arriva-treintrajecten Sittard-Maastricht en Kerkrade-Maastricht, het bustraject Aken/Vaals-Maastricht en de stadsbussen in Maastricht. Kijk voor meer informatie op www.maastrichtbereikbaar.nl/acties-viaductweg.

Toch met de auto? Probeer de weekendspitsen (op zaterdag tussen 11-14 uur, zondag tussen 12-14 uur) te mijden en parkeer aan de kant van de Maas waar je vandaan komt. Tip voor automobilisten komende vanaf de snelweg: parkeer gratis bij P+R Noord of Zuid en reis voor € 2,- p.p. met buslijn 10 naar het centrum en terug (prijs voor dagretour, € 5,- groepstarief voor 3-5 personen).  

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

maastricht bereikbaar

Noorderbrug

Het weer in Limburg
zaterdag 16 februari 10:43 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 9.4 °C ZZW 3 Min: 1 Max: 12
Evenementen