Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maastricht aan Zee
vrijdag 06 juli 11:00

Maastricht aan Zee is een culturele zomerweek vol leuke activiteiten en wordt georganiseerd door Kumulus en Stichting Tout Maastricht.

Van 13 tot en met 16 augustus ga je inspiratie opdoen en daarna bouwen, knutselen, dansen, toneelspelen, schilderen of muziek maken. Het vrolijke basiskamp staat midden in het Sphinxkwartier. Dat betekent een hele coole en stoere omgeving, waarin genoeg te ontdekken valt.

Er wordt natuurlijk goed voor je gezorgd. Naast het creatieve programma zorgen we met professionals en vrijwilligers dat het je aan niets ontbreekt: een drankje tussendoor, een gezond snackje, een veilige omgeving en natuurlijk heel veel plezier!

Wat gaan we doen?

Eerst inspiratie opdoen en daarna bouwen, knutselen, dansen, toneelspelen, schilderen of muziek maken. Maastricht aan Zee is een culturele zomerweek vol leuke activiteiten en wordt georganiseerd door Kumulus en Stichting Tout Maastricht.

Het vrolijke basiskamp staat midden in een deel van de stad dat nog volop in ontwikkeling is, het Sphinxkwartier. Dat betekent een hele coole en stoere omgeving, waarin genoeg te ontdekken valt.

Op de eerste dag maak je kennis met je groepje en begeleider. En dat is je startpunt: elke ochtend start je met je eigen groep en sluit je daar ook mee af. Ook lunch je samen met je groep en begeleider. Op die manier kan de begeleider goed een oogje in het zeil houden en kun jij altijd terecht bij de begeleider.

Er wordt natuurlijk goed voor je gezorgd. Naast een 4-dagen durend creatief programma zorgen we met professionals en vrijwilligers dat het je aan niets ontbreekt: een drankje tussendoor, een gezond snackje, een veilige omgeving en natuurlijk heel veel plezier!

Doe je mee?

Maastricht aan Zee vindt plaats van 13 t/m 16 augustus 2018, dagelijks van 9.00u-17.00u en kost €120,-. Indien nodig dan kun je gebruik maken van het Jeugdcultuurfonds. Zij kunnen de kosten voor je vergoeden.

Waar en wanneer?

Maastricht aan Zee vindt van 13 t/m 16 augustus plaats bij het LAB-gebouw in 'Het Radium' (Sphinxkwartier) in Maastricht.

Aanmelden via: http://www.kinderenaanzee.nl/index.php?id=8
Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Kumulus

Maastricht aan Zee

Het weer in Limburg
vrijdag 16 november 09:21 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 0.4 °C ONO 1 Min: 2 Max: 9
Evenementen