Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Raadpleging CAO-onderhandelingen MUMC+
dinsdag 10 juli 08:00

De vakbonden zullen vandaag, dinsdag 10 juli, de medewerkers van het Maastricht UMC+ infomeren en raadplegen over het hoe en wat van de onderhandelingen over de nieuwe cao.

Tijdens de lunchpauze zijn twee bijeenkomsten gepland waarvoor alle medewerkers van het Maastricht UMC+ uitgenodigd zijn.  Medewerkers worden in de gelegenheid gesteld om een bijeenkomst te bezoeken.

De afspraak met de bonden is dat eventuele acties niet ten koste zullen gaan van de veiligheid van de zorg. De spreekuren en behandelingen gaan op dinsdag 10 juli gewoon door.

Volgens Zorg & Welzijn eisen de werknemers  "meer waardering en respect in een goede cao.” Daarnaast is het personeelstekort veel te hoog volgens de vakbond, waardoor het personeel van het MUMC+ op dit moment te vaak overuren moet draaien.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
vrijdag 16 november 08:45 Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking Maastricht -0.9 °C NO 1 Min: 2 Max: 9
Evenementen