Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Expositie Fotokollektief Zuid-Limburg bij Boekhandel Dominicanen
zondag 15 juli 10:00

Fotokollektief Zuid-Limburg exposeert van 15 juli t/m 25 augustus op het priesterkoor in de Dominicanerkerk.

Fotokollektief Zuid-Limburg is een kleine groep enthousiaste fotografen die eens per twee weken bij elkaar komt om elkaars werk te beoordelen en te bespreken. Leerzame avonden waarbij opbouwende kritiek en stevige discussies elkaar afwisselen.

De leden komen uit alle delen van Zuid-Limburg en hun fotografische achtergrond is heel verschillend. Iedere fotograaf heeft over het algemeen zijn eigen specialiteit. FKZL legt de lat graag hoog en deze gedrevenheid maakt dat de club beelden produceert van hoog niveau en hun passie voor fotografie graag wil delen door regelmatig te exposeren.

In 2014 en 2015 behaalde FKZL twee keer op rij de eerste prijs in de landelijke bondswedstrijd, een wedstrijd voor fotoclubs aangesloten bij het Nederlands Centrum voor Vrijetijdsfotografie.

Hun werk varieert van heel persoonlijke (studio)portretten en verrassende straat- en reisfotografie tot boeiende natuur- en landschapsfoto’s en experimentele beelden waarbij de grenzen van de fotografie worden opgezocht.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Fotokollektief Zuid-Limburg

Het weer in Limburg
maandag 21 januari 11:41 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht -2.7 °C ZZW 2 Min: -8 Max: 3
Evenementen