Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Ridderronde Sport Challenge Boys and Girls
donderdag 19 juli 11:00

Ridderronde Maastricht organiseert sinds een aantal succesvolle jaren voorafgaand aan de Ridderronde een gratis sportevenement voor zowel jongens als meisjes.

Kids van 8 t/m 12 jaar kunnen deze dag eens kijken hoe het voelt om een echte fietssport te beoefenen of een balletje te trappen met de profs van MVV!

Dit jaar worden de deelnemertjes  uitgedaagd om de SPORT-CHALLENGE aan te gaan onder begeleiding van een ervaren coach. Dit event willen de echte sportievelingen onder de jeugd niet missen!

Durf jij deze sportieve strijd aan te gaan met je leeftijdsgenoten? Laat dan zien dat jij de snelste wielrenner of de beste voetballer bent en meld je aan via http://www.ridderronde.nl/programma/voor-de-jeugd . Nodig ook jouw vriendjes en vriendinnetjes uit om aan dit sportief spektakel deel te nemen!

Belangrijk om te weten:

•VOL = VOL

•Deelname is gratis

•Helmen en fietsen zijn aanwezig

•Alle onderdelen worden begeleid door instructeurs

•Alle deelnemers ontvangen een T-shirt, een goodiebag en een bioscoopkaartje van Pathé!

8 augustus 2018  van 12.30 tot 16.00 uur

Locatie: Vrijthof Maastricht

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Vrijthof Maastricht

Het weer in Limburg
maandag 21 januari 11:11 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht -3.2 °C ZZW 2 Min: -8 Max: 3
Evenementen