Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Huttenbouwers gezocht
vrijdag 10 augustus 08:30

CNME Maastricht en regio organiseert op woensdag 15 augustus, de laatste woensdag van de zomervakantie, alweer de 7e Huttenbouwdag op het verborgen Landgoed Mariënwaard in Maastricht.

Kom van 10.00 – 15.00 lekker spelen, klimmen, bouwen en laat je fantasie de vrije loop. CNME is aanwezig met drie huttenbouw-professionals. Zij zorgen voor gereedschappen, materialen en hulp waar nodig. Zelf moet je zorgen voor goede schoenen en kleding die tegen een stoot...je kan. Neem ook een eigen lunchpakket en voldoende drinken mee.

Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. Dat kan bij Jerom Hendrickx via hendrickx@cnme.nl . Ook belangrijk om te weten: De Huttenbouwdag is voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Kinderen t/m 7 jaar enkel onder begeleiding van een volwassene.

Verzamelpunt: Mariënwaard 57 https://goo.gl/maps/trQH4PPDH8F2 (straat tussen basisschool Don Bosco en De Talententuin)

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Huttenbouwdag

Het weer in Limburg
zaterdag 16 februari 10:30 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 8.3 °C ZZW 3 Min: 1 Max: 12
Evenementen