Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maastricht Aachen Airport voegt nieuwe bestemming toe
dinsdag 07 augustus 08:30

Corendon Dutch Airlines vliegt ook komende winter vanaf Maastricht Aachen Airport. Vanaf november worden zowel Antalya in Turkije als Banjul in Gambia aangevlogen. Corendon is deze zomer zeer actief op Maastricht, waar in tegenstelling tot Schiphol nog groeiruimte is.

Volgens Corendon-oprichter Altilay Uslu is het een logische stap om ook in de winter vakanties vanaf MAA te gaan aanbieden, nu blijkt dat vliegen vanaf deze luchthaven in de zomer in trek is. “We hebben besloten om naar de populaire winterzonbestemming Gambia te vliegen, ondertussen alweer de negentiende bestemming die wij aandoen vanuit Limburg.”

“Een bestemming die zeker bij onze luchthaven past”, vertelt Fons Latour, Head of Aviation Development van Maastricht Aachen Airport. ‘Gambia wordt ook wel ‘the smiling coast of Africa’ genoemd vanwege de oprechte gastvrijheid en vriendelijkheid van de mensen.” Met deze uitbreiding van Corendon op MAA verwacht de luchthaven dit jaar tussen de 260.000 en 300.000 passagiers.

Corendon stationeerde deze zomer twee Boeing 737's op Maastricht, die vluchten uitvoeren naar achttien vakantiebestemmingen.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Corendon

Het weer in Limburg
maandag 21 januari 10:49 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht -3.7 °C ZZW 2 Min: -8 Max: 3
Evenementen