Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Open Dag Bijenpaviljoen Vaeshartelt
donderdag 09 augustus 08:30

Imkervereniging Mergelland organiseert op zondag 12 augustus  bij Buitenplaats Vaeshartelt een Open Dag van 11 tot 15 uur.

Midden in de tuinen van Vaeshartelt staat het Bijenpaviljoen van Imkervereniging Mergelland. Dit mooie houten gebouw biedt huisvesting aan 6 goed georganiseerde bijenvolken die helpen bij de bestuiving van de fruitbomen en struiken in de mooie tuinen van Buitenplaats Vaeshartelt.

De bijen wonen in de grote slurf die u naar de boven ingang van het gebouw leidt. De begane grond doet dienst als informatie- en educatiecentrum voor de imkers. Op die plek kunnen kinderen en volwassenen leren over het leven van de bij. Tijdens de opendagen zullen de imkers van Imkervereniging Mergelland tekst en uitleg geven over leven en belang van de bijen.

De toegang is gratis.

Zo 12 aug 11:00 - 15:00 uur Buitenplaats Vaeshartelt, Weert 9

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Imkervereniging Mergelland

Het weer in Limburg
zaterdag 16 februari 10:32 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 8.3 °C ZZW 3 Min: 1 Max: 12
Evenementen