Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Dylan Haegens per helikopter naar vijf premières eigen film
vrijdag 10 augustus 00:00

"Bizar toch?", zegt het 25-jarige YouTube-fenomeen tegen het .

De Venraynaar wordt met een helikopter naar Groningen, Enschede, Utrecht en Breda gevlogen. De laatste plek die hij bezoekt, is zijn woonplaats Venray. Ook daar wordt de film tijdens een speciale première getoond.

De immens populaire YouTuber is content met zijn eerste film. "Ik was vooraf wel zenuwachtig. Je staat toch opeens met een crew van bijna vijftig man", zegt hij. "Ik wist de eerste dag ook niet zo goed hoe ik me moest gedragen op de set. Ik heb zo veel bijgeleerd, bijvoorbeeld over lichtgebruik en kleurcorrecties. Het was de beste leerschool ooit."

De 25-jarige Venraynaar heeft onder andere kickbokser Rico Verhoeven en Luizenmoeder-actrice Ilse Warringa gestrikt voor zijn film. Verder schitteren ook Nick Golterman, Patrick Stoof en Karen Damen in de .

Meer informatie over .

Het weer in Limburg
maandag 21 januari 11:10 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht -3.2 °C ZZW 2 Min: -8 Max: 3
Evenementen