Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
1Lunch: YouTuber als heuse filmster rondgevlogen
vrijdag 10 augustus 00:00

Het leek zo'n mooi plan: een opblaaszwembad kopen en deze op het balkon planten. Dat was het ook toen de zon nog scheen en de thermometer temperaturen van 30 graden Celsius en hoger aantikte. Toen het zonnetje voorzichtig verdween, besloten de bewoners van een bovenwoning het badje leeg te laten lopen. En daar waren de onderburen niet erg gelukkig mee.

Na negentien doelpunten voor MVV stond Jonathan Okita (21) op de drempel van een transfer naar het grote CSKA Moskou. De Russische club had interesse in de Duitse aanvaller, maar schrok zich kapot toen MVV de vraagprijs op tafel legde. CSKA bedankte vriendelijk en Okita bleef boos achter.

Komend weekend wordt aangegrepen om op verschillende plekken aan het spoor te werken. Dat betekent dat niet alle treinen rijden zoals reizigers dat gewend zijn. Ga je op pad in het weekend? Kijk dan zeker even naar de aangepaste dienstregeling.

Het Indonesische Lombok werd onlangs getroffen door een verwoestende aardbeving en het eiland kan alle hulp gebruiken. Die steun komt ook uit Limburgse hoek. Bram Borgers (26) uit Stein emigreerde een jaar geleden naar Lombok en zamelt geld in om zoveel mogelijk mensen op het eiland te kunnen helpen.

De ontzettend populaire YouTuber Dylan Haegens maakt zich op voor zijn debuutfilm, die dit weekend in première gaat. Het kunststukje, geheel verrassend tot gedoopt, wordt in vijf bioscopen gedraaid. Ook een bioscoop in geboorteplaats Venray krijgt de eer om één van de premières te mogen draaien. Haegens zal alle premières bijwonen, door met een helikopter van hot naar her te vliegen.

Meer informatie over .

Het weer in Limburg
maandag 21 januari 11:25 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht -3.0 °C ZZW 2 Min: -8 Max: 3
Evenementen