Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Engel voor Mathon en Glenn
zaterdag 11 augustus 08:30

Een van de "voorlopers" van de grote Engel is onderdeel van een kunstwerk dat exclusief eigendom is van MUMC, zij gaan akkoord met het gieten van nog  1 exemplaar voor het goede doel van Mathon van Eijsden en Glenn Wijntjens.

Bronsgieterij Art & Craft (Vroenhoven) en Wil van der Laan stellen deze bronzen "voorloper"  (30 cm groot, incl sokkel 45 cm) beschikbaar om de geweldige prestatie van Mathon en Glenn te ondersteunen. Het totale bedrag van de opbrengst gaat volledig naar hun rekeningnummer in de strijd tegen A L S en ATAXIE VAN FRIEDREICH.

Op vrijdagavond 24 augustus zal in café VAN BOMMEL onder toeziend oog van een notaris dit brons " Engel van Maastricht" geveild worden. De veiling start om 20 uur en wordt beëindigd om 20.30 uur, eventueel kan er tijdens de veiling ook telefonisch geboden worden op 06 22276680. Het brons heeft een galeriewaarde van 2800 euro, er kan geboden worden vanaf 2000 euro.

Wij hopen dat u massaal gaat bieden om op die manier ons respect te betuigen voor Mathon en Glenn.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Mathon van Eijsden

Glenn Wijntjens

Engel van Maastricht

Het weer in Limburg
dinsdag 21 januari 09:03 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht -4.9 °C ZZO 2 Min: 1 Max: 6
Evenementen